Homoszexualitás, biszexualitás

homoszexualitás, biszexualitás

Forduljon hozzám bizalommal, ha az alábbiak közül valamelyikben érintett:
-homoszexuális vagy biszexuális, de heteroszexuális szeretne lenni: igen, ki lehet ebből “gyógyulni”, amennyiben a szexuális orientáció nem veleszületett ösztön, hanem a másik nemtől való félelem, rettegés, ezzel kapcsolatos gyermekkori, ifjúkori traumák táptalaján gyökerezik.

-látens homoszexualitás
-férfiaknál fokozott anális érzékenység
-homoszexualitás gyanúja párján, gyermekén
-férfiként nőnek érzi magát- TS nő
-nőként férfinek érzi magát – TS férfi

Fogalmak az Internetről:
A biszexuális kifejezés azokat jelöli, akik mind a saját nemük, mind az ellenkező nem képviselői iránt érezhetnek szexuális vonzalmat, vagy szerelmet, romantikus vágyakat. A biszexuális szót először a 19. században használták, és a hermafroditákra alkalmazták. 1914-től hozták kapcsolatba a szexuális orientációval.
A homoszexualitás a szexuális irányultság egyik fajtája, mely esetében egy személy érzelmi és szexuális vonzódása kizárólag vagy főként azonos nemű emberek felé irányul. Homoszexualitásnak nevezik ezenkívül időnként az azonos neműek közötti szexuális tevékenységet is, mely a homoszexuális irányultságtól függetlenül is létrejöhet. A homoszexuális megnevezés leggyakoribb formája férfiak estében a “meleg”, nők esetében pedig a “leszbikus” kifejezések. A homoszexualitást az élővilágban, állatok (például a palackorrú delfinek) esetében is megfigyelték.