Szexuális problémája van?

Segítek Önnek szexuális problémái megoldásában.

Szexmentes párkapcsolat, nemi vágy hiánya, orgazmushiány, merevedési zavar, pornófüggőség, korai magömlés – hogy csak néhányat említsek a sokak életét megkeserítő jelenségekből.

Bármilyen szexuális problémával küzd is valaki, nincs egyedül: rengetegen nem boldogulnak életük ezen területén. A legtöbb ember ilyenkor magába zárkózik és szégyenkezik, holott van megoldás. A szexuális kultúra szerencsére könnyen fejleszthető. Nem kell beletörődni a rossz állapotba, mégha évtizedek óta tart is. A szexualitás tanulható, ám szakértő nélkül nehéz eligazodni ezen a máig misztikus, tabukkal és tévhitekkel terhelt területen. Én segítek világosabban látni és eligazodni a nemiség útvesztőiben.

Somorjai Martina szexuálterapeuta vagyok. Szexuálterapeuta másoddiplomámat a SOTE-n szereztem, és azóta sokaknak segítettem megoldani a szexuális élettel járó kihívásokat: ők azóta kiegyensúlyozott nemi életet élnek, s ez az életminőségüket nagymértékben befolyásolta. Referenciáim is mutatják, hogy a szexuálterápia hatékony eszköz arra, hogy végre Ön is olyan életet élhessen, amilyenre mindig is vágyott. Ha szeretné megismerni a szakmai múltam, kattintson a Bemutatkozás menüpontra.