Szexuális felvilágosítás fiataloknak, kezdő pároknak

szexuális felvilágosítás

Szexuális felvilágosításra nagyobb szükség van, mint gondolnánk és nem csak fiatalok számára.

Sokan nem tudják, mi okoz partnerük számára örömet. Szexuális értelemben véve nem ismerik jól az emberi test működését. Különösen keresztény pároknál gyakori, akik a vallási előírást betartva vártak a házasságig. A szexuális tartalmú könyvek, írások, filmek tiltása és a családban, közösségben tabuként kezelt nemiség miatt nincs honnan tanulniuk. A nemi élet megkezdésekor információhiányban szenvednek, nem tudják a know-how-t.

szexuális felvilágosítás

Azoknak sem könnyebb, akik pornófilmekből tájékozódnak: a pornót férfiak gyártják férfiak számára, így nem lehet belőle megtanulni, hogyan tud valaki férfias lenni az ágyban. Egy férfi mindig a nő szemszögéből lesz férfias igazán – márpedig a pornót nem a nők ízlésvilága, szexuális elképzelései szerint készítik.

Akik az internetről próbálnak válasz kapni kérdéseikre, ellentmondásokba ütközhetnek, téves, nem hiteles információkhoz juthatnak.

Bármilyen kérdés, aggály merül el Önökben, ne aggódjanak: válaszolok kérdéseikre, felvilágosítom Önöket, hogy boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatuk lehessen.